Docent - Teacher

What's New? September 2021

Updated

Op 24 september is er een nieuwe versie van Brightspace (20.21.09) uitgerold op de productieomgeving.

Hieronder lees je wat de wijzigingen zijn van deze release.

Rubrics incompleet en Rubric statistieken

Wanneer je een rubric niet volledig in hebt gevuld, krijg je dit te zien tijdens het beoordelen van een assignment door middel van een tekst onder de Rubric knop. Ook is er een knop bijgekomen waar je statistieken over de rubric kunt bekijken terwijl je de assignment beoordeelt. Hier kun je onder andere zien hoeveel studenten een bepaald level van de rubric hebben behaald. Hoe dit werkt, lees je in de handleiding Hoe beoordeel ik een assignment (grade item, rubric)?

Criteriagroepen binnen Rubric kopiëren of verwijderen

Vanaf nu kun je een criteriagroep binnen een rubric in zijn geheel kopiëren of verwijderen. Hoe dit werkt, lees je in de handleiding Hoe maak ik een rubric?

Comments bij Kaltura video's

Vanaf nu is het mogelijk om reacties te geven onder Kaltura video's. Hierbij is het ook mogelijk om te verwijzen naar specifieke fragmenten door middel van het schrijven van een tijdcode. Hoe dit werkt lees je in de handleiding Hoe voeg ik een video toe aan mijn cursus met Kaltura?

Kaltura video grootte

Vanaf nu is het mogelijk om te kiezen in welke grootte Kaltura video's (small, medium large) worden embed in Content.

Standaard Lato lettertype

Het lettertype dat Brightspace gebruikt, Lato, is nu ingesteld als standaard lettertypen als je een nieuwe tekst toevoegt. Dit betekent dat wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe announcement plaatst, deze automatisch het lettertype Lato heeft. Voorheen was de standaard Arial. Deze verandering geldt alleen bij het plaatsen van nieuwe tekst. Voorheen geplaatste items in een ander lettertype, blijven hetzelfde.

Previous Article What's New? Oktober 2021
Next Article What's New? Augustus 2021