Docent - Teacher

What's New? Mei 2022

Updated

Op 27 mei 2022 is er een nieuwe versie van Brightspace uitgerold op de productieomgeving (20.22.05). Hieronder lees je wat de wijzingingen zijn van deze release.

Score H5P in Gradebook

Vanaf nu worden de scores die een student behaalt bij een H5P module niet meer automatisch naar het Gradebook weggeschreven. Wanneer je dit wel wilt, moet je dit expliciet aangeven. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je in de handleiding Hoe maak en wijzig je content?

Grade scheme aanpassingen

Let op: als je wijzigingen aanbrengt in het default Grade Scheme in jouw Grade Book, worden bestaande Grades bijgewerkt om overeen te komen met het aangepaste default Grade Scheme. Als je wilt dat bestaande items hetzelfde blijven, maak dan een nieuw Grade Scheme aan. Hoe je met Grade Schemes werkt, lees je in de handleiding Hoe gebruik ik Grade Schemes?

Pulse notificatie mentions

Wanneer iemand je tagt in een post bij Discussions, dan krijg je hier nu een melding van via de Pulse app. Hoe meldingen van de Pulse App werken en hoe je ze eventueel naar voorkeur aan kunt passen, lees je in de handleiding Hoe gebruik ik de Pulse app?

Previous Article What's New? Juni 2022
Next Article What's New? April 2022