Docent - Teacher

What's New? Februari 2024

Updated on

Op 23 februari 2024 is er een nieuwe versie van Brightspace uitgerold op de productieomgeving (20.24.2). Hieronder lees je wat de wijzigingen zijn van deze release.

Portflow: Overzicht feedback per doel

In Portflow kun je feedback verzamelen en/of geven op doelen. Dit biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de voortgang. Voorheen kon je jouw voortgang zien in een grafiek als je binnen een doel klikt op het tabblad Growth. Nu kun je bij een doel ook een overzicht zien van alle feedback op dat doel (rubric scores + opmerkingen) via het tabblad Feedback.

Lees meer over het geven van feedback en het bijhouden van de voortgang in de handleiding Hoe werk ik met progress reviews?.

Portflow: Mogelijkheid om feedback af te schermen bij delen portfolio

Je kunt jouw portfolio delen met andere Brightspace gebruikers of externen. Portflow heeft nu een nieuwe functie waarmee je kunt beheren welke feedback degene met wie je jouw portfolio deelt kan zien. Nu kun je bij het delen van je portfolio kiezen of diegene alle feedback te zien krijgt  (dat was eerder standaard zo) of alleen diens eigen feedback en de feedback van jou als portfolio-eigenaar, maar niet van anderen.

Previous Article What's New? April 2024
Next Article What's New? Januari 2024