Docent - Teacher

Hoe kan ik inloggen in Cirrus?

Updated on

Om digitaal te kunnen toetsen gebruiken we aan de Radboud Universiteit Cirrus Assessment. Je kunt dit programma gebruiken op je computer.
Start de browser en ga naar cirrus.ru.nl. Er verschijnt een inlogscherm.

Klik op Login met SURFconext.

  • Je komt op de SURFconext pagina waar je een instelling moet selecteren. Selecteer Radboud Universiteit om in te loggen met je U-, E- of S-nummer en Radboudumc om in te loggen met je Z-nummer.
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op login. Gebruik hiervoor je account van de Radboud Universiteit of het Radboudumc (je U-, E-, S- of Z-account).
  • Je krijgt nu eenmalig een scherm te zien waarin je toestemming geeft dat je gebruikers-id wordt gebruikt voor identificatie in Cirrus. Lees de tekst en klik op <Ja, ga door […]>.

Je bent nu ingelogd in Cirrus.

Om te starten met digitaal toetsen, Voordat je kunt starten met digitaal toetsen, maak je een afspraak met je facultair coördinator digitaal toetsen. Daarna vraag je toegang tot Cirrus aan bij de Account Portal. Je logt vervolgens in met je Radboud gebruikersnaam (u-/e- of z-nummer) en -wachtwoord. Heb je problemen met inloggen? Neem dan contact op met de facultair coördinator digitaal toetsen.  

Previous Article Hoe maak ik een Cirrus-account aan?
Next Article Hoe navigeer ik binnen Cirrus?