Hoe kan ik PDF-bestanden gebruiken in een tentamen?

PDF bestanden kunnen op aan een tentamen en  verschillende items toegevoegd worden.

PDF koppelen aan het hele tentamen

Het is mogelijk om aan het hele tentamen een of meerdere PDF('s) bestand te koppelen. Dit gebeurt op de introductie pagina van het tentamen. Studenten kunnen dan op de introductie pagina de knop resource/resources aanklikken om de betreffende bestanden te openen. Daarnaast kunnen studenten tijdens het tentamen ten allen tijde terug naar de introductie pagina navigeren om alsnog de pdf te openen. Bekijk het artikel Hoe maak ik een pagina aan voor meer informatie over het aanmaken van de introductie pagina.

Het is ook mogelijk om één pdf te koppelen aan een tentamen als dat tentamen afgenomen wordt op een Chromebook of Chromebox. Hiervoor dien je contact op te nemen met je  facultair coördinator Digitaal toetsen van je eigen faculteit.

PDF koppelen aan een item

Het is mogelijk om aan elke vraag een PDF toe te voegen. Zie 'Welke itemtypen kan ik gebruiken? ' om te zien welke verschillende vraagtypen er zijn en om door te klikken naar de desbetreffende instructiepagina. Op de specifieke instructiepagina's staat hoe je de PDF kunt toevoegen.

PDF koppelen aan een sectie

Het is mogelijk om een of meerdere pdf('s) aan een sectie toe te voegen. Zie het artikel hoe kan ik een sectie aanmaken voor meer informatie.