Resultaten inzien en downloaden (KZC)

Controleer eerst of je in de juiste opleidings-omgeving zit, dat kun je in de linkerbovenhoek zien (in onderstaand voorbeeld is dat Bachelor CIW). Zo niet, navigeer dan eerst naar de juiste opleidings-omgeving.

Hoe navigeer ik naar de juiste opleidings-omgeving?

De opleidings-omgeving is een opleidingsspecifiek gedeelte binnen Evalytics. Binnen zo'n omgeving vind je alleen de cursussen van die opleiding. Algemene cursussen (zoals Minoren) vind je in de algemene omgeving van de Faculteit der Letteren.

1. Log in bij Evalytics via portal.evalytics.nl
  2. Klik linksboven op de omgeving waar je je op dat moment bevindt (in onderstaand voorbeeld: 'Radboud Universiteit, Bachelor Algemen...').

Er wordt een nieuw pop-up scherm geopend:

1. De omgeving waar je je op dat moment bevindt, is blauw. Als je vanuit de algemene 'Faculteit der Letteren'-omgeving komt, moet je eerst op het pijltje klikken om de lijst met opleidingen uit te vouwen.
  2. Kies de juiste opleiding uit de lijst.

De resultaten kun je online bekijken of downloaden in een rapportage. In deze rapportage kun je indien gewenst ook de feedback van de docent opnemen en de naar studenten verstuurde terugkoppeling.

De resultatenpagina openen

1. Klik in de linkerbalk op 'Evaluaties'. Je ziet dan de lijst met evaluaties die binnen jouw opleiding zijn geëvalueerd.
  2. Klik op de naam van de cursus die je wilt inzien.
  1. Het overzichtsscherm van de evaluatie opent zich: klik in de rechterbalk op 'Resultaten'.

Je kunt op de nu geopende pagina de resultaten online bekijken of downloaden.

Resultaten online bekijken
  1. Je bent op de resultatenpagina van de betreffende evaluatie. Scroll iets naar beneden om de vragen en resultaten te zien. Je kunt bovenin de filterbalk een aantal dingen instellen.
  2. Achter elke vraag zie je het gemiddelde.
  3. Je kunt elke vraag uitvouwen voor meer details, daar vind je ook de mediaan.

Indien er meerdere docenten zijn geëvalueerd, kun je bovenin onder het kopje 'Docenten' de docentresultaten bekijken. Dit kan door:

• per vraag de individuele docentscore te zien;
    1. Vink één docent aan. Bij elke vraag verschijnt vervolgens de score voor deze specifieke docent.
    2. Bij niet-docent-vragen zal deze score voor elke docent gelijk zijn.
    3. Bij docent-vragen wordt de individuele docentscore getoond.
  • of door voor elke vraag de scores van de docenten te vergelijken.
    1. Vink meerdere docenten aan. Bij elke vraag verschijnt de score, uitgesplitst per docent.
    2. Bij niet-docent-vragen zal deze score voor elke docent gelijk zijn.
    3. Bij docent-vragen worden de individuele docentscores getoond.
Resultaten downloaden
  1. Je bent op de resultatenpagina van de betreffende evaluatie: klik rechtsbovenin op 'Download Rapportage'.

Het is aan te bevelen een zo volledig mogelijke rapportage te download en dus bijna alles aan te vinken. De opties die je ziet hangen af van de rol die je hebt in Evalytics.

1. Scroll naar beneden om alle opties te zien.
  2. Klik vervolgens op 'Download'.
Previous Article Feedback toevoegen (KZC)
Next Article Terugkoppeling versturen (KZC)